BOEK & COACHING

BOEK

emigreren & ondernemen

Vanaf half januari 2011 ligt het boek Emigreren & Ondernemen, 100x Check vóór vertrek in de boekwinkels. De auteur Ineke van Staaveren combineerde 100 tips over ondernemen in het buitenland met interviews van emigranten die in diverse landen in Europa en Zuid-Afrika een eigen bedrijf begonnen.
Dit boek is geschreven voor mensen die voornemens zijn te emigreren om in een ander land een eigen bedrijf te starten. Met een goede voorbereiding is de kans op succes aanzienlijk groter. Het boek geeft adviezen op het gebied van ondernemerschap, productontwikkeling, marketing, verkoop en financiën. Maar ook komen onderwerpen aan de orde als regels en cultuur in een ander land, partner als zakenpartner en de valkuilen van het emigreren & ondernemen.

 

COACHTRAJECT EMIGREREN & ONDERNEMEN

Voor ondernemers die zich in het buitenland gevestigd hebben (of gaan vestigen) en is een coachtraject mogelijk. Het traject en de sessies zijn overeenkomstig de werkwijze die op mijn site vermeld staan. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar: Home, Mentaliteit en Methode.
De coachsessies vinden plaats via skype of in Amsterdam wanneer de ondernemer(s) in Nederland is. Uit ervaring is gebleken dat het een goede manier is om te communiceren/coachen.
Wil je eerst een vrijblijvend oriëntatiegesprek, bel of mail mij gerust even.