boeken

Ondernemen is een vak. Een uitdaging! Je bent goed in je vak en je bent voor jezelf begonnen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze op dat moment eigenlijk een volledig beroep erbij krijgen: ondernemer. Een veeleisend vak met nieuwe uitdagingen: acquisitie, administratie, projectmanagement, maar bovenal de balans in alle aspecten van het ondernemerschap.

Het MORE BALANCE MORE BUSINESS programma van B-inFLOW is een traject dat in 10 stappen de balans in je onderneming brengt. Met een uitgebreide intake, 8 inspirerende sessies van 1 ½ uur en een eindrapportage. Tijdens de sessies behandelen we in 10 stappen de essentiële elementen van het ondernemerschap.

De 10 stappen van MORE BALANCE MORE BUSINESS:
Heldere doelstelling en aansprekend product
Daadkrachtige marketing en doortastende verkoop
Minimale uitgaven en maximale inkomsten
Optimale kwaliteit en gestructureerde werkmethodiek
Vindingrijke creativiteit en goed zelfbewustzijn

B-inFLOW is het coachingsbureau van Ineke van Staaveren die kleine bedrijven coacht en ondersteunt om een succesvol ondernemer te zijn. Bij het creëren van balans in de combinatie tussen vakinhoud en ondernemerschap. Kortom, bij de groei en bloei van het bedrijf bij iedereen die het lef had voor zichzelf te beginnen. Zij richt zich naast bedrijven in Nederland, ook op mensen die in het buitenland een eigen zaak starten. Zij is de auteur van het boek Emigreren & ondernemen, 100x check vóór vertrek.