boeken

Ineke van Staaveren is opgegroeid in een ondernemersgezin. De eerste 12 jaar was zij werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Twintig jaar geleden is zij als ondernemer gestart met een tentoonstellingsbedrijf, dat in korte tijd uitgroeide tot een succesvol bedrijf in de standbouwbranche. Na de verkoop hiervan nam zij een sabbatical year en startte vervolgens met een bureau voor bedrijfsevenementen. Na tien goede jaren verkocht zij het in 2008 en legt zij zich sindsdien toe op het coachen en adviseren van kleine bedrijven en startende ondernemers. Daarnaast is zij actief als loopbaancoach.
Zij is auteur van het boek Emigreren & Ondernemen, 100x check vóór vertrek.
Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren cursussen en opleidingen gevolgd in energiewerk en persoonlijke ontwikkeling. Zij is healer en aura & chakra reader.

Ineke
Foto: mariettecarstens.nl
Ineke is een daadkrachtige en enthousiaste persoonlijkheid. Zij is in staat om op inspirerende wijze je in beweging te brengen, resultaat gericht en met humor.
Vanuit haar ervaring als succesvol ondernemer is het haar ambitie om dit met andere ondernemers te delen en uit te dragen. Met passie en compassie.